Nutrend Micellar Casein

 
  • 1 z 2
 

Jedinečný protein, který vyniká díky obsahu kvalitního micelárního kaseinu. Delší vstřebatelnost předurčuje tento produkt k použití v nočních hodinách, ale také v dietním režimu jako plnohodnotnou náhradu stravy. Velkým benefitem je vysoký obsah vápníku, který je důležitý pro pevnost kostí a pomáhá organismu v boji s překyselením. Obohaceno o značkovou směs probiotik a prebiotik - LactoWise®.

Cena od 578 Kč bez DPH
od 665 Kč
Značka Nutrend
Kategorie Proteiny
Zvolte variantu
Kód produktu NUT-VS-061-2250-COK Množství: 2250 g
Příchuť: Čokoláda - Kakao
3 dny 1 407 Kč
1 223 Kč bez DPH
   
Kód produktu NUT-VS-061-2250-JAH Množství: 2250 g
Příchuť: Jahoda
3 dny 1 407 Kč
1 223 Kč bez DPH
   
Kód produktu NUT-VS-061-2250-VAN Množství: 2250 g
Příchuť: Vanilka
3 dny 1 407 Kč
1 223 Kč bez DPH
   
Kód produktu NUT-VS-061-900-COK Množství: 900 g
Příchuť: Čokoláda - Kakao
Skladem 665 Kč
578 Kč bez DPH
   
Kód produktu NUT-VS-061-900-JAH Množství: 900 g
Příchuť: Jahoda
Skladem 665 Kč
578 Kč bez DPH
   
Kód produktu NUT-VS-061-900-VAN Množství: 900 g
Příchuť: Vanilka
Skladem 665 Kč
578 Kč bez DPH
   
 

MICELLAR CASEIN je určen pro: silové sportovce s požadavkem příjmu kvalitní bílkoviny v nočních hodinách, pro budování svalové hmoty, pro redukční diety, případně i ketogenní diety.

 
  • 80% protein
  • 7000 mg BCAA v dávce 
  • přídavek probiotické a prebiotické směsi LactoWise®
  • vysoký obsah přírodního vápníku
Doporučené dávkování produktu MICELLAR CASEIN: dávku 45 g rozmíchejte ve 450 ml vody. Doporučujeme konzumovat 1 dávku před spaním. Protein můžete užít i vpřípadě, že očekáváte delší pauzu mezi jídly.
 
 
 
 
Použití: 18 g = 1 odměrka. Dle doporučeného dávkování odměřte a rozmíchejte v šejkru. Po otevření skladujte při teplotě do 25 ºC a spotřebujte do 3 měsíců.
 
Upozornění: Ochucený nealkoholický nápoj obohacený, se sladidly, vhodný zejména pro sportovce.
Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí! Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C mimo dosah přímého slunečního záření. Chraňte před mrazem. Výrobce neručí za případné škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním.
 
Složení MICELLAR CASEIN
 
MICELLAR CASEIN: příchuť čokoláda+kakao -91 % izolát mléčných bílkovin (75 % micelární kasein), kakao, aroma, pšeničná vláknina (neobsahuje lepek), stabilizátory akáciová a xanthanová guma, protispékavá látka oxid křemičitý, prebioticko-probiotický komplex LactoWise®(Bacillus coagulans, Galaktomanan), sladidla sukralóza a steviol-glykosidy.Výrobek obsahuje alergen laktózu. Výrobek může obsahovat stopy sóji.
 
MICELLAR CASEIN: příchuť jahoda -94 % izolát mléčných bílkovin (75 % micelární kasein), aroma, pšeničná vláknina (neobsahuje lepek),stabilizátory akáciová a xanthanová guma,koncentrát z červené řepy, emulgátor sójový lecitin, protispékavá látka oxid křemičitý, prebioticko-probiotický komplex LactoWise®(Bacillus coagulans, Galaktomanan), sladidla sukralóza a steviol-glykosidy. Výrobek obsahuje alergeny laktózu a sóju.
 
MICELLAR CASEIN: příchuť vanilka -94 % izolát mléčných bílkovin (75 % micelární kasein), aroma, pšeničná vláknina (neobsahuje lepek), stabilizátory akáciová a xanthanová guma, emulgátor sójový lecitin, protispékavá látka oxid křemičitý, prebioticko-probiotický komplex LactoWise®(Bacillus coagulans, Galaktomanan), sladidla sukralóza a steviol-glykosidy, barvivo beta karoten.Výrobek obsahuje alergeny laktózu a sóju.
 
MICELLAR CASEIN nutriční hodnoty: 
 
Přchutě: vanika, jahoda 100 g Dávka – 45 g
Energetická hodnota 1487 kJ/351 kcal 669 kJ/158 kcal
Tuky 1,7 g 0,8 g
   z toho nasycené mastné kyseliny 1 g 0,4 g
Sacharidy 6,2 g 2,8 g
   z toho cukry 4 g 1,8 g
Vláknina 1,6 g 0,7 g
Bílkoviny 76,9 g 34,6 g
Sůl 0,2 g 0,1 g
Vápník 2330 mg = 291 % *** 1049 mg = 131 % ***
Bacillus coagulans 3.000.000.000 cfu 1.350.000.000 cfu
Typické aminokyselinové spektrum:    
L-Valin** 3854 mg 1734 mg
L-Tyrosin 2698 mg 1214 mg
L-Tryptophan* 1619 mg 647 mg
L-Threonin* 3931 mg 1769 mg
L-Serin 3468 mg 1561 mg
L-Prolin 4008 mg 1804 mg
L-Phenylalanin* 2852 mg 1283 mg
L-Methionin* 1696 mg 763 mg
L-Lysin* 7399 mg 3330 mg
L-Leucin** 9326 mg 4197 mg
L-Isoleucin** 4239 mg 1908 mg
L-Histidin 1541 mg 694 mg
Glycin 1388 mg 624 mg
L-Glutamin + L-Glutamová kyselina 12795 mg 5758 mg
L-Cystein 2081 mg 936 mg
L-Asparágová kyselina 8401 mg 3781 mg
L-Arginin 2081 mg 936 mg
L-Alanin 3700 mg 1665 mg
*** Referenční hodnota příjmu
cfu – kolonie tvořící jednotky
* EAA - esenciální aminokyseliny
** BCAA - větvené esenciální aminokyseliny
Poměr ředění: 45 g/450 ml
Obsah odměrky: 18 g
Sůl je v potravině obsažena výlučně v důsledku přirozeně se vyskytujícího sodíku
 
 
 
Příchuť: čokoláda + kakao 100 g Dávka – 45 g
Energetická hodnota 1474 kJ/348 kcal 663 kJ/157 kcal
Tuky 1,9 g 0,8 g
   z toho nasycené mastné kyseliny 1,2 g 0,5 g
Sacharidy 6,2 g 2,8 g
   z toho cukry 3,8 g 1,7 g
Vláknina 2,9 g 1,3 g
Bílkoviny 75,2 g 33,8 g
Sůl 0,2 g 0,1 g
Vápník 2330 mg = 291 % *** 1049 mg = 131 % ***
Bacillus coagulans 3.000.000.000 cfu 1.350.000.000 cfu
Typické aminokyselinové spektrum:    
L-Valin** 3854 mg 1734 mg
L-Tyrosin 2698 mg 1214 mg
L-Tryptophan* 1619 mg 647 mg
L-Threonin* 3931 mg 1769 mg
L-Serin 3468 mg 1561 mg
L-Prolin 4008 mg 1804 mg
L-Phenylalanin* 2852 mg 1283 mg
L-Methionin* 1696 mg 763 mg
L-Lysin* 7399 mg 3330 mg
L-Leucin** 9326 mg 4197 mg
L-Isoleucin** 4239 mg 1908 mg
L-Histidin 1541 mg 694 mg
Glycin 1388 mg 624 mg
L-Glutamin + L-Glutamová kyselina 12795 mg 5758 mg
L-Cystein 2081 mg 936 mg
L-Asparágová kyselina 8401 mg 3781 mg
L-Arginin 2081 mg 936 mg
L-Alanin 3700 mg 1665 mg
*** Referenční hodnota příjmu
cfu – kolonie tvořící jednotky
* EAA - esenciální aminokyseliny
** BCAA - větvené esenciální aminokyseliny
Poměr ředění: 45 g/450 ml
Obsah odměrky: 18 g
Sůl je v potravině obsažena výlučně v důsledku přirozeně se vyskytujícího sodíku

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.